Mango-mansikkarahka
Julkaistu
Mango ja mansikka sopivat loistavasti yhteen. Ne muodostavat herkullisen makuparin ja siksi arkinen rahka saa juhlavan vivahteen. Kokeile ja ihastu!
4 annosta
- 2 ½ dl vispikermaa
- 200 g maitorahkaa
- 3 dl mangososetta
- 2 tl vaniljasokeria
- ¾ dl sokeria
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ l tuoreita mansikoita paloiteltuna
Valmistusohje
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka, mangosose, vaniljasokeri, sokeri ja sitruunamehu.
Tarkista maku.
Paloittele joukkoon tuoreet mansikat.
Jaa annoskulhoihin ja tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella