Mango ja mansikka sopivat loistavasti yhteen. Ne muodostavat herkullisen makuparin ja siksi arkinen rahka saa juhlavan vivahteen. Kokeile ja ihastu!
4 annosta
- 2 ½ dl vispikermaa
- 200 g maitorahkaa
- 3 dl mangososetta
- 2 tl vaniljasokeria
- ¾ dl sokeria
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ l tuoreita mansikoita paloiteltuna
Valmistusohje
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka, mangosose, vaniljasokeri, sokeri ja sitruunamehu.
Tarkista maku.
Paloittele joukkoon tuoreet mansikat.
Jaa annoskulhoihin ja tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.