Mango-jogurttisorbettia mantelirouheessa ja tuoreita marjoja
Upean aterian kruunaa suussa sulava jälkiruoka. Valmista mango-jogurttisorbettia mantelirouheessa. Tarjoile annos tuoreiden marjojen kera.
Ainekset
- 1,3 dl vettä
- 150 g sokeria
- 400 g maustamatonta jogurttia
- 200 g mangososetta
Lisäksi
- 300 g tuoreita marjoja tai hedelmiä
- 100 g mantelirouhetta
Valmistusohje
Kiehauta vesi sekä sokeri kattilassa ja jäähdytä liemi. Sekoita jogurtti ja mangosose tasaiseksi. Kaada joukkoon jäähtynyt sokeriliemi ja sekoita seos nopeasti. Kaada sorbettipohja jäätelökoneeseen ja pyöritä tasaiseksi.
Asettele marjat lautaselle. Hedelmiä käyttäessäsi, leikkaa ne ohuiksi siivuiksi ja nosta lautaselle.
Kaada mantelirouhe lautaselle ja kaavi sorbetista palloja, jotka pyörittelet rouheessa kauttaaltaan.
Yhden annoksen energiasisältö:
Energiaa 390 kcal
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka