Mainos
Mainos

Mango-jogurttisorbettia mantelirouheessa ja tuoreita marjoja

Upean aterian kruunaa suussa sulava jälkiruoka. Valmista mango-jogurttisorbettia mantelirouheessa. Tarjoile annos tuoreiden marjojen kera.

1,3 dl vettä

150 g sokeria

400 g maustamatonta jogurttia

200 g mangososetta

Lisäksi

  • 300 g tuoreita marjoja tai hedelmiä
  • 100 g mantelirouhetta

Valmistusohje

Kiehauta vesi sekä sokeri kattilassa ja jäähdytä liemi. Sekoita jogurtti ja mangosose tasaiseksi. Kaada joukkoon jäähtynyt sokeriliemi ja sekoita seos nopeasti. Kaada sorbettipohja jäätelökoneeseen ja pyöritä tasaiseksi.

Asettele marjat lautaselle. Hedelmiä käyttäessäsi, leikkaa ne ohuiksi siivuiksi ja nosta lautaselle.

Kaada mantelirouhe lautaselle ja kaavi sorbetista palloja, jotka pyörittelet rouheessa kauttaaltaan.

Yhden annoksen energiasisältö:

Energiaa 390 kcal

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.