Luumuja ja Bailey's-kermaa
Julkaistu
Punaviini ja likööri maustavat herkullista jälkiruoka-annosta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 5 dl hedelmäistä punaviiniä
- 50 g sokeria
- 1 kanelitanko
- 1 appelsiininkuori
- 1 sitruunankuori
- ripaus muskottia
- 20 luumua (myös kuivatut käyvät)
- 2 dl kermaa
- ½ dl Baileys-likööriä
Valmistusohje
Mittaa kattilaan punaviini, sokeri ja mausteet. Lisää luumut ja keittele mausteliemessä noin 15 minuuttia. Jäähdytä luumut jääkaapissa.
Vatkaa kerma ja mausta liköörillä. Tarjoa luumut liköörikerman kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan