Mainos
Mainos

Maukas keitto sopii hyvin välipäiviin, jolloin joulukinkku löytää uuden tarkoituksen.

Neljälle

  • 1 pkt pakastettua lehtikaalia, noin 400 g
  • 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
  • 1 l kinkun paistolientä tai muuta lientä
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl margariinia
  • hieman raastettua muskottia
  • suikaloitua joulukinkkua
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja sulata siinä kaali.

2. Vaivaa jauhot ja margariini ja lisää keittoon suurustamaan. Mausta. Keitä 10 minuuttia.

3. Lisää ruohosipuli. Tarjoile kuumana kinkkusuikaleiden kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.