Kylmä avokadokeitto

Hieno alkuruoka

Neljälle

  • 2 kypsää avokadoa
  • ½ sitruuna
  • 2 dl kuohukermaa
  • currya
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 4 dl vettä
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä vesi ja liemikuutio, anna jäähtyä.

2. Koverra avokadoista hedelmäliha, soseuta pyreeksi ja lisää liemi sekä kerma. Mausta sitruunalla ja mausteilla.

3. Tarjoile keitto kylmänä. Koristele muutamalla avokadosuikaleella, tai katkaravuilla tai punaisella mädillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.