Alkoholiton glögi
Itsetehty alkoholiton glögi on monin verroin valmiina ostettua paremman makuista! Tarjoile autoileville vieraille, muille alkoholittomille sekä lapsille. Reseptistä riittää n. 6 hengelle.
Glögiresepti 1 litraan
- 5 dl mustaherukkajuomaa
- 5 dl omenamehua
- 1 dl vettä
- ½ dl rusinoita
- 1 pieni pala kuivattua inkivääriä
- 5 mausteneilikkaa
- 1 kanelitanko
- manteleita, pähkinöitä ja rusinoita
Valmistusohje
1. Kaada viinimarjamehu, omenamehu ja vesi kattilaan. Lisää rusinat, inkivääri, neilikat ja kanelitanko.
2. Anna glögin kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna glögin maustua kannen alla vielä muutama minuutti.
3. Tarjoile kuumana, pidä esillä manteleita, pähkinöitä ja rusinoita, joita juojat itse saavat annostella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan