Alkoholiton glögi

Itsetehty alkoholiton glögi on monin verroin valmiina ostettua paremman makuista! Tarjoile autoileville vieraille, muille alkoholittomille sekä lapsille. Reseptistä riittää n. 6 hengelle.

Glögiresepti 1 litraan

  • 5 dl mustaherukkajuomaa
  • 5 dl omenamehua
  • 1 dl vettä
  • ½ dl rusinoita
  • 1 pieni pala kuivattua inkivääriä
  • 5 mausteneilikkaa
  • 1 kanelitanko
  • manteleita, pähkinöitä ja rusinoita

Valmistusohje

1. Kaada viinimarjamehu, omenamehu ja vesi kattilaan. Lisää rusinat, inkivääri, neilikat ja kanelitanko.

2. Anna glögin kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna glögin maustua kannen alla vielä muutama minuutti.

3. Tarjoile kuumana, pidä esillä manteleita, pähkinöitä ja rusinoita, joita juojat itse saavat annostella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.