Mainos
Mainos

Tästä jälkiruoasta tulee kaikkein maukkainta, jos käytät kiinteitä, happamia omenoita.

Neljälle

  • 4 omenaa
  • ¾ dl raakaruokosokeria
  • 2 maustemittaa jauhettua kanelia
  • 50 g voita

Tarjoiluun

  • vaniljakastiketta
  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori omenat ja poista siemenkodat. Aseta omenat seisomaan uuninkestävään vuokaan. Ripottele päälle sokeri ja kaneli. Laita jokaiselle omenalle voinokare.

2. Kypsennä uunissa n. 10 minuuttia.

3. Ripottele päälle tomusokeria ja tarjoile vaniljakastikkeen kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.