Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Koko Suomi leipoo: Tekninen tehtävä – Karjalanpiirakat

Warner Bros. International Television Production Finland
Julkaistu 25.10.2017 20:05

MTV LIFESTYLE

Koko Suomi leipoo -ohjelman kolmannen kauden viidennen jakson tekninen tehtävä oli valmistaa perinteisiä karjalanpiirakoita.

Ainekset (15-20 kpl)

    Kuoritaikina

    • Kylmää vettä 200 g
    • Ruisjauhoja 260 g
    • Vehnäjauhoja 40 g
    • Rypsiöljy 30 g
    • Suolaa n. 1tl

    Riisipuuro

    • Vettä 180 g
    • Puuroriisiä 130 g
    • Täysmaitoa 550 g
    • Suolaa reilu 1 tl
    • Voi 45 g
    • Voiteluun: Sulatettua voita

    Valmistusohje

    Valmista riisipuuro;

    Kiehauta vesi ja lisää sinne riisit. Anna kiehua noin 10 minuuttia.Lisää maito ja hauduta puuro kypsäksiLisää suola ja voi. Tarkista maku.Jäähdytä puuro.

    Valmista kuoritaikina sekoittamalla kaikki raaka-aineet keskenään.

    Valmista karjalanpiirakat. 

    Paista 250 asteisessa uunissa, kunnes pinta on kauniin ruskea. Voitele paiston jälkeen piirakat sulatetulla voilla.

    Lisää aiheesta:

    Koko Suomi leipoo: Kasperin LohituulihatutKoko Suomi leipoo: VihisKoko Suomi leipoo: KalakukkosetKoko Suomi leipoo: Riitan sienipiirakatKoko Suomi leipoo: Tekninen tehtävä – KaurarieskasetMurupiiras marjatäytteellä
    Koko Suomi leipoo -reseptitKarjalanpiirakkaLeivontaSuolaiset leivonnaiset

    Tuoreimmat aiheesta

    Koko Suomi leipoo -reseptit
    • 10.6.13:58
      Koko Suomi leipoo

      Koko Suomi leipoo: Kesäheinän juhlakattaus, Sarahin resepti

    • 10.6.13:35
      Koko Suomi leipoo

      Koko Suomi leipoo: Juhannusjuhlat, Johannan resepti

    • 5.6.14:18
      Koko Suomi leipoo

      Koko Suomi leipoo: Keskikesä saaristossa, Ilonan resepti

    • 5.6.12:55
      Koko Suomi leipoo

      Koko Suomi leipoo: ”Sweet and savoury” -tartaletit, Sarahin resepti

    • 5.6.12:37
      Koko Suomi leipoo

      Koko Suomi leipoo: Raparperikerkkis, Lauran resepti