1. Aloita Baileys-konvehtien täytteen teolla. Rouhi suklaa. Mittaa kattilaan likööri ja kuohukerma. Kuumenna seos juuri ja juuri kiehumispisteeseen, mutta älä anna kiehua. Nosta kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon rouhittu suklaa. Sekoita kunnes suklaa sulanut ja seos tasaista. Anna jäähtyä hetki kattilassa tai kylmässä vesihauteessa ja siirrä sen jälkeen pakastimeen jähmettymään. noin 45-60 min.
2. Valmista valkosuklaa-lime täyte. Paahda pähkinöitä 150 astetta n. 10 min. ruohi pähkinät veitsellä pieneksi rouheeksi. Kuumenna kerma kattilassa ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. sekoita kunnes suklaa täysin ja seos tasaista. Lisää joukkoon raastetut limen kuoret ja rouhitut pistaasi pähkinä, jätä pähkinärouheesta osa koristeluun. Laita seos jääkappiin hyytymään.
