KEKSITAIKINA: Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon elintarvikeväri. Lisää jauhot ja sekoita. Pyörittele taikinasta käsin kiinteä pallo ja aseta kahden leivinpaperin väliin. Kauli taikina ohueksi n. 2 mm paksuiseksi levyksi. Laita pakastimeen.
CHOUXTAIKINA: Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Laita vesi, voi ja tomusokeri kattilaan. Lämmitä, kunnes voi on sulanut ja sokeri liuennut. Ota kattila pois liedeltä ja lisää vehnäjauhot kerralla. Sekoita voimakkaasti. Laita kattila takaisin liedelle ja sekoita taikinaa miedolla lämmöllä vielä 2-3 minuuttia. Siirrä taikina leivonta kulhoon jäähtymään n. 15 minuutiksi. Vatkaa munien rakenne rikki ja vatkaa sähkövatkaimella vähitellen taikinan joukkoon. Kun taikina on sekoittunut ja kiiltävää, siirrä pursotinpussiin jossa Ø 10mm pyöreä tylla. Pursota taikinasta leivinpaperin päälle 15 kpl, halkaisijaltaan noin 5 cm:n kekoja Jätä kohoamisvaraa. Ota keksitaikina pois pakastimesta ja paina pyöreällä muotilla taikinasta 3-5 cm:n kokoisia kiekkoja. Aseta keksitaikina kiekko varovasti taikinan päälle. Paista leivoksia 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.
