1. Uuni päälle 200 asteeseen. Kuori ja raasta porkkanat. Sulata suklaa.2. Vatkaa voi, sokerit ja kaneli vaahdoksi3. Vatkaa munat joukkoon yksi kerrallaan4. Sihtaa joukkoon jauhot, sooda ja leivinjauhe5. Pyöräytä joukkoon sulatettu suklaa ja lopuksi porkkanaraaste6. Jaa taikina tasaisesti kolmeen voideltuun vuokaan7. Paista 200 asteessa kypsäksi8. Valmista aprikoosimarmeladi ja tuorejuustotäyte9. Jäähdytä kakut/kakkukerrokset10. Aseta kakkukerros ohuelle kakkualustalle11. Levitä kerrosten väliin ensin aprikoosimarmeladia (1/2 dl per kerros) ja sitten tuorejuustomoussea (2dl per kerros)12. Kuorruta kakun reunat ja pinta moussella13. Jäähdytä kakkua kylmässä14. Valmista valkosuklaaganache15. Laita ritilä leivinpaperilla peitetyn uunipellin päälle. Laita pienempi kakkuvuoka nurinpäin päälle. Nosta kakku tähän16. Kuorruta kakku ja anna suklaan valua ja jähmettyä hetki17. Koristele kakun alareunat mantelirouhe / aprikoosirouhe seoksella18. Asettele vielä kakun päälle/ympärille mantelirouhetta ja aprikoosirouhetta19. Aseta tarjolle jalalliselle kakkuvadille
