LEIVONTA-AIKA: 1 tunti 15 minuuttia
TARJOILUASTIA: Teema Tiimi vati 18x26cm
VALMISTETTAVA MÄÄRÄ: 10 hlö/10 kpl tarjolle
MACARONS: Seulo mantelijauhe ja tomusokeri. Seulo seos tarvittaessa uudelleen (ilmaa seos). Vatkaa valkuainen ja sokeri. Värjää elintarvikevärillä. Yhdistä mantelijauho-tomusokeri valkuaisvaahdon joukkoon. Pursota halkaisijaltaan noin 4 cm kokoisiksi. Ripottele puoleen macaronsien päälle seesaminsiemeniä. Anna kuivua. Paista.
"PIHVI": Lämmitä kerma kiehumispisteeseen ja kaada suklaan joukkoon. Lisää voi. (Tässä vaiheessa voit halutessasi vaahdottaa täytettä). Lisää rouhittu suolapähkinä (ja paahdettu). Valmista "pihveiksi".
"MAJONEESI": Laita liivatejauhe pieneen määrään vettä turpoamaan. Sulata suklaa. Lämmitä kuohukerma, lisää turvonneet liivatteet ja valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Sekoita tuorejuuston kanssa.
"JUUSTO": Värjää marsipaani keltaiseksi. Muotoile "juustot".
"SALAATINLEHTI": Värjää sokerimassa vihreäksi. Muotoile "salaatinlehdet".
"TOMAATTI": Viipaloi mansikat.
MACARONSBURGERIN KOKOAMINEN JA VIIMEISTELY: Kokoa (täytä) burgerit käyttämällä kaikkia täytteitä.