PAVLOVA: aita uuni lämpiämään 120 asteeseen. Erottele keltuaiset ja valkuaiset, valkuaiseen ei saa mennä yhtään keltuaista.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita maissijauhot ja vaniljasokeri sokeriin ja lisää seosta vähän kerrallaanvalkuaisvaahtoon jatkaen vatkaamista niin, että lopputulos on kovaa ja kiiltävää. Sekoita joukkoon etikkaa ja vatkaa vielä hetki. Piirrä leivinpaperiin halkaisijaltaan n. 25-30cm:n ympyrä. Levitä lusikalla kerros valkuaisvaahtoa ympyrän reunoille.Pursota muutama pikkumarenki lisäksi. Nostele reunoille loppu vaahto ja nostele sitä hieman, että syntyy huippuja. Muotoile vielä keskikohtaa, että siihen jää kuoppa täytettä varten. Paista pohjaa 120 asteisessa uunissa 1.5-2 tuntia, kunnes pinta on oljenvaalea ja sisus kuin vaahtokarkkia. Anna jäähtyä.

