KAKKU 1 – PASSIONHEDELMÄ: Halkaise passionhedelmät ja ota hedelmäliha pois. Paseeraa. Laitat paseerattu passionhedelmä, sitruuna, keltuaiset ja sokeri kattilaan. Keitä kasaan. Lisää lopuksi voi. Sekoita tasaiseksi ja jäähdytä.
KORISTE: Kaulitse mantelimassa ja laita se puolikkaan passion hedelmän päälle. Sulata suklaa. Dippaa puolikkaat passionhedelmät suklaassa. Anna kovettua. Poista kuoriosa. Täytä passionhedelmät passioncurdilla
KAKKU 2 – SUKLAA: Sulata suklaa. Vaahdota kerma. Sekoita jäähtynyt suklaa tuorejuuston joukkoon. Lisää kermavaahto. Mausta. Laita pursotinpussiin. Pursota suklaamousse keksipohjalle. Laita toinen pohja päälle.
KORISTE: Sulata tumma suklaa. Levitä keksipohjan päälle. Valmista mikropopcornit ja koristele kakku.