Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Koko Suomi leipoo: Kasperin Lohituulihatut

Julkaistu 31.01.2022 20:41

MTV LIFESTYLE

Koko Suomi leipoo -sarjan neljännessä jaksossa tehtävässä valmistetaan naposteltavat lempielokuvan teemaa mukaillen. Kasperin elokuva: Pokemon

Tuulihatut

  • 1 dl vettä
  • 50 g Valio voita
  • 1 dl Sunnuntai erikoisvehnäjauhoja
  • 2 kananmunaa

Täyte

  • 2 dl Valio vispikermaa
  • 100 g Valio tuorejuustoa, maustamaton
  • 200 g kylmäsavulohta
  • 100 g lohen mätiä
  • 1 kpl sitruuna
  • Nippu tilliä
  • Ruohosipulia
  • suolaa

Valmistusohje

TUULIHATUT: Kiehauta vesi ja voi kattilassa. Lisää vehnäjauhot. Sekoita kiinteäksi. Jäähdytä seos.

Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten sähkövatkaimella. Pursota taikinasta leivinpaperin päälle palloja sekä salaman muotoisia tikkuja.

Paista 200 asteessa n. 25 min. Älä avaa luukkua ensimmäisen 15 min aikana.

TÄYTE: Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Mausta. Täytä tuulihatut kerma-tuorejuustolla, lohella ja mädillä.

Lisää aiheesta:

Koko Suomi leipoo: Keksikakun täytetteet ja koristeet, Kirsikan reseptiKoko Suomi leipoo: Kasperin Pokepallo-macaronsKoko Suomi leipoo: Calician ja Riitan jouluinen fudgeKoko Suomi leipoo: Stracciatella cannolitKoko Suomi leipoo: Kolmen juuston hachapuriKoko Suomi leipoo: Pikapullat
Koko Suomi leipoo -reseptitLeivontaLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Koko Suomi leipoo -reseptit
  • 10.6.13:58
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Kesäheinän juhlakattaus, Sarahin resepti

  • 10.6.13:35
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Juhannusjuhlat, Johannan resepti

  • 5.6.14:18
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Keskikesä saaristossa, Ilonan resepti

  • 5.6.12:55
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: ”Sweet and savoury” -tartaletit, Sarahin resepti

  • 5.6.12:37
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Raparperikerkkis, Lauran resepti