Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Koko Suomi leipoo: Elsa ja Andersin Suklaafudgekonvehdit

MTV Oy/ Miira Ojanen
Julkaistu 20.12.2021 20:40

MTV LIFESTYLE

Koko Suomi leipoo joulun -ohjelman kolmannessa jaksossa leivottiin lasten kanssa.

Ainekset

  • 400 g tummaa suklaata
  • 50 g Valio voita
  • 1 tlk kondensoitua maitoa
  • 150 g mariannemurskaa
  • 15 g pakastekuivattua vadelmaa

Karamellisoitu pistaasipähkinärouhe

  • 1 dl sokeria
  • 1 dl pistaasipähkinöitä

Valmistusohje

OHJE: Sulata suklaa ja voi vesihauteen päällä. Lisää kondensoitu maito ja sekoita kaikki yhteen. Lisää marianne murskaa maun mukaan. Kaada noin 20cm x 30 cm vuokaan. Koristele pakastekuivatuilla vadelmilla. Anna jähmettyä. Leikkaa paloiksi.

KARAMELLISOITU PISTAASIPÄHKINÄROUHE:  Rouhi pistaasipähkinät karkeaksi rouheeksi. Sulata sokeri pannulla, mutta älä ruskista. Sekoita sulaneeseen sokeriin pähkinärouhe. Levitä sokeri-pähkinäseos leivinpaperin päälle. Anna jäähtyä.

Lisää aiheesta:

Koko Suomi leipoo: Heppu ja Mari: Hepun kettukarkki rocky roadKoko Suomi leipoo: Eliaksen ja Amandan Jouluinen suklaatoffeeKoko Suomi leipoo: Calician ja Riitan jouluinen fudgeKoko Suomi leipoo: Lauran jouluiset toffee namusetKoko Suomi leipoo: Stracciatella cannolitKoko Suomi leipoo: Juustokakku
Koko Suomi leipoo -reseptitLeivontaLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Koko Suomi leipoo -reseptit
  • 10.6.13:58
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Kesäheinän juhlakattaus, Sarahin resepti

  • 10.6.13:35
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Juhannusjuhlat, Johannan resepti

  • 5.6.14:18
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Keskikesä saaristossa, Ilonan resepti

  • 5.6.12:55
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: ”Sweet and savoury” -tartaletit, Sarahin resepti

  • 5.6.12:37
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Raparperikerkkis, Lauran resepti