Suklaatryffelikakkua, rommirusinaa, ja suolakaramellia.

Makuja
Koko Suomi leipoo: Annen Blingbling-kaakku

Julkaistu 21.12.2020 10:38
Koko Suomi leipoo -ohjelman viidennessä jaksossa leivottiin jouluherkkuja
Maitosuklaariisikakkupohja
- 65 g riisimuroja
- 100 g maitosuklaata
- 1tl oliiviöljyä
- 1tl hunajaa
- ¼ tl sormisuolaa
Suklaatryffelimassa
- 150 g maitosuklaata
- 150 g tummaa suklaata
- 170 g smetanaa
- 120 g löysä kermavaahto
- ½ tl jauhettu kaneli
- ½ tl jauhettu kardemumma
- ¼ tl jauhettu neilikka
Suolakaramelli
- 100 g sokeria
- 110 g maitosuklaata
- 150 g kermaa
- 4 g merisuola
Punainen maali
- 150 g valkosuklaa
- 150 g kaakaovoi
- punainen elintarvikeväriaine (rasvaliukoinen)
Rommirusina
- 150 g sultanarusina
- 100 g hillosokeri
- 2-3 rkl vesi
- 4 cl rommi
Lisäksi
- *Kultapölyä koristeluun
- *Valkosuklaata temperoitavaksi koristeisiin
- * 80% alkoholia + punaista väriainetta