Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Koko Suomi leipoo: Annen Blingbling-kaakku

KOKO_SUOMI_LEIPOO_KAUSI_6_JOULUJAKSO_BEAUTYSHOTS_TAIDONNAYTE_MARKUS_HURSKAINEN-3_KUVA_ANNA_GREUS
Julkaistu 21.12.2020 10:38

MTV LIFESTYLE

Koko Suomi leipoo -ohjelman viidennessä jaksossa leivottiin jouluherkkuja

Maitosuklaariisikakkupohja

  • 65 g riisimuroja
  • 100 g maitosuklaata
  • 1tl oliiviöljyä
  • 1tl hunajaa
  • ¼ tl sormisuolaa

Suklaatryffelimassa

  • 150 g maitosuklaata
  • 150 g tummaa suklaata
  • 170 g smetanaa
  • 120 g löysä kermavaahto
  • ½ tl jauhettu kaneli
  • ½ tl jauhettu kardemumma
  • ¼ tl jauhettu neilikka

Suolakaramelli

  • 100 g sokeria
  • 110 g maitosuklaata
  • 150 g kermaa
  • 4 g merisuola

Punainen maali

  • 150 g valkosuklaa
  • 150 g kaakaovoi
  • punainen elintarvikeväriaine (rasvaliukoinen)

Rommirusina

  • 150 g sultanarusina
  • 100 g hillosokeri
  • 2-3 rkl vesi
  • 4 cl rommi

Lisäksi

  • *Kultapölyä koristeluun
  • *Valkosuklaata temperoitavaksi koristeisiin
  • * 80% alkoholia + punaista väriainetta

Valmistusohje

Suklaatryffelikakkua, rommirusinaa, ja suolakaramellia.

Tuoreimmat aiheesta

Koko Suomi leipoo