Sisällöt Tomi Einonen Vastaava päätoimittaja Ilkka Ahtiainen Uutispäätoimittaja Mona Haapsaari Toimituspäällikkö Teemu Niikko Toimituspäällikkö, urheilu Liiketoiminta Iina Eloranta VP, Channels and Digital Consumption SuomiAreena Jeremias Kontio Vastaava tuottaja
Makuja
Kirsi Alm-Siiran bataattilaatikko vaahtokarkeilla Julkaistu 17.12.2019 14:20
Ainekset 1 kg bataattia ¾ kuppia fariinisokeria ¼ kuppia voita/öljyä 1 ½ tl suolaa ½ vaniljasokeria ½ kuppia pekaanipähkinämurskaa 2 kuppia vaahtokarkkia Valmistusohje Kirsin bataattilaatikko valmistuu näin: Kuori ja leikkaa bataatit lohkoiksi. Keitä lohkot pehmeiksi, noin 15 minuuttia. Soseuta ne. Lisää sose voideltuun uunivuokaan ja sekoita muut aineet joukkoon. Lisää vielä pekaanipähkinämurska päälle ja sen jälkeen vaahtokarkit. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 25 minuuttia. Herkuttele!
Kirsi-Alm Siira paljastaa suosikkijouluherkkunsa reseptin. Bataattilaatikko vaahtokarkeilla on Yhdysvaltain etelävaltioista lähtöisin oleva ruokalaji, jota nautitaan usein kiitospäivänä kalkkunan kaverina.
14.12.2024 09:46
14.12.2024 09:45
10.12.2024 10:07
09.12.2024 13:05
19.10.2021 15:40
Lataa lisää