Mainos
Mainos
Mainos

Kinuski-karpalo-cannelonit

Reseptin tarjoaa: Myllyn Paras

Kotitalousopettaja Arja Elina Laineen herkulliset kinuski-karpalo-cannelonit lämmittävät kylmenevinä syysiltoina.

Täytä cannelloni-putket jäisillä marjoilla ja aseta täydet marjaputket voideltuun pienehköön uunivuokaan (n. 15 x 20 cm uunivuoka) kahdeksi kerrokseksi sitä mukaa, kun täytät ne.

Kaada putkien päälle kinuskikastiketta ja vaniljakastiketta sekä maitoa niin, että putket ovat nesteen peitossa. Paista 225-asteisen uunin alatasolla n. 30 min, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin keltainen. Anna ruuan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

VINKKI: Voit käyttää vähemmän marjoja ja käyttää osaksi hedelmäkuutioita, esim. omenakuutioita.

Resepti

  • Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Valmistusohje

4:lle jälkiruoaksi (12 putkea eli 3 putkea / annos)4:lle jälkiruoaksi (12 putkea eli 3 putkea / annos)

Täyte:
5 dl karpaloita, puolukoita tai herukoita (jäisinä)

Päälle:
2 dl kinuskikastiketta
2–3 dl vaniljakastiketta
n. 2 dl maitoa

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.