Mainos

Kinuski-karpalo-cannelonit

Kinuski-karpalo-cannellonit_1476080454

Kotitalousopettaja Arja Elina Laineen herkulliset kinuski-karpalo-cannelonit lämmittävät kylmenevinä syysiltoina.

Ainekset

  • Täytä cannelloni-putket jäisillä marjoilla ja aseta täydet marjaputket voideltuun pienehköön uunivuokaan (n. 15 x 20 cm uunivuoka) kahdeksi kerrokseksi sitä mukaa, kun täytät ne.
  • Kaada putkien päälle kinuskikastiketta ja vaniljakastiketta sekä maitoa niin, että putket ovat nesteen peitossa. Paista 225-asteisen uunin alatasolla n. 30 min, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin keltainen. Anna ruuan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
  • VINKKI: Voit käyttää vähemmän marjoja ja käyttää osaksi hedelmäkuutioita, esim. omenakuutioita.

Resepti

  • Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Valmistusohje

4:lle jälkiruoaksi (12 putkea eli 3 putkea / annos)4:lle jälkiruoaksi (12 putkea eli 3 putkea / annos)

Täyte:
5 dl karpaloita, puolukoita tai herukoita (jäisinä)

Päälle:
2 dl kinuskikastiketta
2–3 dl vaniljakastiketta
n. 2 dl maitoa

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!