Kesäinen juhlabooli

Valkoviinipohjainen booli sopii hyvin kevään ja kesän juhliin! Raikas booli koristellaan tuoreilla mansikoilla ja limen sekä sitruunan kuorilla.

Ainekset

  • 2 limen mehu
  • 2 sitruunan mehu
  • 1/2dl sokerisiirappia
  • 1 dl mandariinilikööriä
  • 1 dl amarettoa
  • 1 pll valkoviiniä
  • 2-3 tlk ginger alea
  • 1 rasia mansikoita
  • 3 dl jäitä

Valmistusohje

Aloita raastamalla koristeraudalla kahden limen ja yhden sitruunan kuori. Seuraavaksi purista isoon kulhoon siivilän läpi 2 sitruunan ja 2 limen mehu. Lisää joukkoon sokerisiirappi, mandariinilikööri, amaretto, valkoviini ja ginger ale. Sekoita ja kaada juoma isoon kannuun, jossa on jäitä ja viipaloituja mansikoita. Koristele lopuksi limen ja sitruunan kuorella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.