Jos olet joskus päässyt kaurapallojen makuun, tässä on jotakin vielä parempaa. Nämä pallerot saavat erityisen makunsa Cointreausta. Alkuperäisreseptin voi on vaihdettu kevyempään raejuustoon. Nämä maistuvat kahvin kanssa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
30 kpl
- 100 g raejuustoa
- 1 dl sokeria
- 2 rkl kaakaota
- 1 rkl vaniljasokeria
- 4 dl kauraryynejä
- 2 rkl Cointreau-likööriä
Koristeluun
- kookoshiutaleita
- paahdettuja mantelilastuja
Valmistusohje
1. Laita ensin kookoshiutaleet ja paahdetut mantelilastut kumpikin omalle syvälle lautaselleen.
2. Sekoita raejuusto ja sokeri. Lisää kaakao, vaniljasokeri, kauraryynit ja Cointreau. Sekoita hyvin.
3. Muotoile taikinasta 30 palloa, joista toiset kierittele kookoshiutaleissa, toiset mantelilastuissa. Kaurapallot säilytetään kannellisessa purkissa viileässä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.