Karpalo parfee

"Muisto lapsuudesta, karpalo parfee oli mummini bravuurijälkiruoka aina perheeni käydessä siellä syömässä ja se oli myöskin ruokailun odotetuin kohokohta", kertoo Top Chef kilpailija Hanna Leinonen. Tämä oli ensimmäisen jakson voittajaresepti!

Karpalo parfee

  • 250 g karpaloita
  • 4 keltuaista
  • 4 valkuaista
  • 2 dl tomusokeria
  • 5 dl kuohukermaa

Valmistusohje

1. Soseuta karpalot karkeasti.

2. Vaahdota keltuaiset ja puolet sokerista.

3. Vaahdota valkuaiset ja puolet sokerista kovaksi vaahdoksi. 4. Vatkaa kerma erikseen.

5. Yhdistä vaahdot ja lopuksi karpalopyree. Laita laakeaan astiaan ja pakastimeen 2 tunniksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja