Ota karitsan fileet hyvissä ajoin huoneenlämpöön ennen paistamista. Mittaa kaikki salsa verden ainekset blenderiin tai tehosekoittimeen ja surauta tasaiseksi. Sardelleissa on suolaa, joten älä lorauta suolaa alkuun ainankaan paljoa. Oliiviöljyn määrää voit säädelllä sen mukaan, kuinka juoksevaa kastikkeesta haluat, laita jääkaappiin tekeytymään. Voit hyvin tehdä kastikkeen jo vaikka edellisenä päivänä. Se säilyy jääkaapissa noin viikon. Ripottele fileiden päälle suolaa ja pippuria. Kuumenna pannu tulikuumaksi ja anna rasvan kunnolla kuumentua. Paista fileet todella nopeasti molemmilta puolita. Itse kun pidän mediummiinus kypsyydestä, paistan niitä vajaan minuutin per puoli. Laita fileet vuokaan ja peitä se foliolla, anna lihan vetäytyä muutama minuutti, ennen tarjoilua. Tarjoa salsa verden ja haluamasi lisäkkeen kera.
