Karhunvatukka- ja vuohenjuustosalaattia

4 annosta

  • salaattisekoitusta tai tuoretta pinaattia (tarpeeksi neljälle hengelle)
  • 1 dl tuoretta leipää leikattuna pieniksi kuutioiksi
  • ½ dl karhunvatukoita (tai mustikoita)
  • 200 g vuohenjuustoa
  • ½ dl rusinoita
  • 3 rkl paahdettuja vehnänjyviä
  • 2 pientä kevätsipulia

Vinegretti

  • ¾ dl oliiviöljyä
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl hunajaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Huuhtele salaatinlehdet. Leikkaa kevätsipulit ohuiksi viipaleiksi, sekoita salaatinlehtien kanssa ja asettele suurelle lautaselle. Asettele leipäkuutiot, marjat, juusto, rusinat ja paahdetut vehnänjyvät salaatin päälle. Sekoita vinegretin ainekset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada vinegretti salaatin päälle ennen tarjoamista.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja