Kapris-jauhelihapihvit ja juuresrösti
Julkaistu
Kesän kasvattamasta perunasta, porkkanasta ja palsternakasta valmistuu herkullinen juuresrösti.
Ainekset
- 400 g jauhelihaa
- 1 kananmuna
- 1 rkl pieniä kapriksia
- 1 punasipuli
- 1 rkl korppujauhoja
- 1 prk kermaviiliä
- 1-2 tl suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Sekoita kermaviili ja korppujauhot kulhossa ja anna turvota 15 minuutin ajan.
Sekoita sillä aikaa toisessa kulhossa jauheliha, kananmuna, kaprikset, hienonnettu punasipuli sekä mausteet tasaiseksi taikinaksi.
Lisää lopuksi turvonneet korppujauhot. Sekoita ja nosta taikina jääkaappiin tunniksi. Muotoile siitä pihvejä ja paista grillissä mehukkaan kypsiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan