Kanatäytteiset kolmioleivät
Julkaistu
Ainekset
- 16 viipaletta moniviljapaahtoleipää
Täyte
- 200 g kypsää broileria
- 50 g (1/2 kpl) avokadoa
- 35 g (1/4 kpl) punasipulia
- 100 g (1 kpl) päärynää
- 250 g ranskankermaa
- 30 g (4 kpl) kuivattua aprikoosia
- 1 valkosipulinkynttä
- 40 g (1½ rkl) mangochutneytä
- 3/4 tl suolaa
- 1/2 tl currya
- mustapippuria
Valmistusohje
Paloittele broileri, avokado, punasipuli, päärynä sekä aprikoosit pieneksi hakkelukseksi. Lisää muut aineet ja mausta.
Levitä täytettä paahtoleipäviipaleiden väliin ja anna leipien kostua seuraavaan päivään kevyen painon alla.
Leikkaa paahtoleipä 2–4 osaan riippuen siitä, minkä kokoisia kolmioleipiä haluat tehdä.
Resepti: Satu Nokkonen/Maa- ja kotitalousnaiset
Kuva: Maa- ja kotitalousnaisten Keskus / Timo Viljakainen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan