Kanatäytteiset kolmioleivät

Ainekset

  • 16 viipaletta moniviljapaahtoleipää

Täyte

  • 200 g kypsää broileria
  • 50 g (1/2 kpl) avokadoa
  • 35 g (1/4 kpl) punasipulia
  • 100 g (1 kpl) päärynää
  • 250 g ranskankermaa
  • 30 g (4 kpl) kuivattua aprikoosia
  • 1 valkosipulinkynttä
  • 40 g (1½ rkl) mangochutneytä
  • 3/4 tl suolaa
  • 1/2 tl currya
  • mustapippuria

Valmistusohje

Paloittele broileri, avokado, punasipuli, päärynä sekä aprikoosit pieneksi hakkelukseksi. Lisää muut aineet ja mausta.

Levitä täytettä paahtoleipäviipaleiden väliin ja anna leipien kostua seuraavaan päivään kevyen painon alla.

Leikkaa paahtoleipä 2–4 osaan riippuen siitä, minkä kokoisia kolmioleipiä haluat tehdä.

Resepti: Satu Nokkonen/Maa- ja kotitalousnaiset

Kuva: Maa- ja kotitalousnaisten Keskus / Timo Viljakainen.

Parhaat ruokaohjelmat