Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kampasimpukkaa ja kahvilla maustettua äyriäisliemi

5:56Kampasimpukkaa ja kahvikastike
Julkaistu 25.09.2014 09:29

24.9.2014. Kahvia voi käyttää myös ruoanlaitossa! Kokeile Pekka Terävän reseptiä.

Ainekset

  • 250 g valmista hummerilientä (Puljonki/Knorr)
  • 250 g valmista simpukkalientä (Puljonki/Knorr)
  • 250 g vasikkaliemi kirkas
  • 100 g Nespresson kahvi
  • 25 g Curry laadukas
  • 50 g Kerma
  • 50 g voita
  • 1 rasia ruusukaalia
  • 12 kpl kampasimpukkaa
  • 1 kpl omena
  • Suola, mustapippuri, sitruuna ja timjami

Valmistusohje

1. Laita kaikki liemet kattilaan ja keitä, kunnes nesteestä on haihtunut noin puolet. Siivilöi kastike ja tarkista maku. Lisää lopuksi kerma, voi ja kahvi. Pidä lämpimänä.

2. Putsaa ruusukaalit ja irrota lehdet. Ryöppää nopeasti voi-suolavedessä. Pidä lämpimänä.

3. Putsaa kampasimpukat ja irrota mahdollinen kuori. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita kuumaan pannuun jossa öljy. Paista pannulla nopeasti.

4. Kuori omena ja leikkaa ohuita siivuja ja tarjoile yhdessä.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Canh Chua, Then resepti Merirapuja ja chorizomakkaraaKalakrustaditJättikatkaravut kreikkalaisittainKala-äyriäispataKirkas hernesoppa ja riimiläskiä
KampasimpukatMakuja ja ElämääPäivän reseptiPääruoatÄyriäiset

Tuoreimmat aiheesta

Kampasimpukat
  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kampasimpukat tattisalaattipedillä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Paistettuja kampasimpukoita ja katkarapuja

  • 25.09.201409:29
    Makuja ja Elämää

    Kampasimpukkaa ja kahvilla maustettua äyriäisliemi

  • 02.05.201315:23
    Kevyt

    Kampasimpukoita ja torvisieniä

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kampasimpukat vihannesten ja basilikan kera