Juustosarvet
Julkaistu
Rapeat, lämpimät juustosarvet maistuvat ihanalta teen tai lämpimän lihaliemen kanssa.
15 sarvea
- 1 paketti pakastevoitaikinaa
- 1 rasia yrttituorejuustoa
- munanvalkuainen
- unikonsiemeniä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata taikina ja kauli taikina noin 3 millin paksuiseksi levyksi. Leikkaa levy kolmioiksi. Nostaa vähän yrttijuustoa jokaiselle kolmiolle ja kääri sarviksi.
2. Nosta sarvet leivinpaperille uunipellille. Penslaa vatkatulla valkuaisella ja ripota päälle unikonsiemeniä. Paista uunissa noin 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan