Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Juustosarvet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Rapeat, lämpimät juustosarvet maistuvat ihanalta teen tai lämpimän lihaliemen kanssa.

15 sarvea

  • 1 paketti pakastevoitaikinaa
  • 1 rasia yrttituorejuustoa
  • munanvalkuainen
  • unikonsiemeniä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata taikina ja kauli taikina noin 3 millin paksuiseksi levyksi. Leikkaa levy kolmioiksi. Nostaa vähän yrttijuustoa jokaiselle kolmiolle ja kääri sarviksi.

2. Nosta sarvet leivinpaperille uunipellille. Penslaa vatkatulla valkuaisella ja ripota päälle unikonsiemeniä. Paista uunissa noin 15 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Mantelipikkuleipiä vadelmallaMansikkatarteletitGorgonzolanyytitGluteenittomat juustosconsitKlassiset vehnävoisarvetVoitaikinanyytit omenalla
SarvetVappuBrunssiGoGreenLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Sarvet
  • 18.02.201300:00
    Brunssi

    Kahvisarvet marmeladilla

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Kahvisarvet

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Karlsbader-sarvet

  • 17.04.201310:04
    Täytetty sämpylä

    Parmankinkkucroissantit uppomunalla ja Gruyere-juustolla

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Maalaissarvi