Juustopurilaiset
Hampurilaiset ovat lasten suosikkiruokaa kaikissa tilanteissa.
6 kpl
- 600 g naudanjauhelihaa
- 1 kananmuna
- ½ dl vettä
- 2 rkl chilikastiketta
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 tl viherpippuria
- sinappia
- 6 viipaletta juustoa
- 6 hampurilaissämpylää
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Sekoita jauheliha, muna, vesi, chilikastike, tomaattipyree ja viherpippuri. Muotoile kuusi pihviä ja paista ne kypsäksi. Laita ne pellille. Levitä päälle sinappia ja laita päälle juustosiivu. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.
2. Lämmitä hampurilaissämpylät. Laita sämpylän väliin pihvit juustoineen, tarjoile chilikastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan