Rapeat paahdetut digestiivikeksit kruunaavat nämä pienet pannacotta-tyyliset vanukkaat. Tämä on paitsi hyvänmakuinen, myös kevyt jälkiruokavaihtoehto, täydellinen aterian lopetus silloin, kun ei halua tuntea itseään liian kylläiseksi.
- Ruokavalio: Kevyt
Neljälle
- 2 dl kevytkermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 rkl sokeria
- 3 liivatelehteä
- 1 pikari mustikkajogurttia
- 1 pikari passionjogurttia
- 2 digestiivikeksiä
Koristeeksi
- ananaskirsikoita
Valmistusohje
1. Pane liivatteet likoamaan veteen. Kiehauta kerma, sokeri ja vaniljasokeri. Ota kasari tulelta ja sulata puristetut liivatelehdet kermaseokseen. Jaa kermaseos kahteen kulhoon ja sekoita toiseen mustikkajogurtti ja toiseen passiohedelmäjogurtti.
2. Kaada neljään lasiin mustikkajogurttikermaa ja pane pakastimeen hyytymään. Ota lasit ulos 15 minuutin kuluttua ja kaada passionseos päälle. Laita lasit nyt jääkaappiin hyytymään.
3. Ennen tarjoilua sirottele annosten päälle paahdettuja digestiivikeksimuruja. Koristele ananaskirsikoilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.