Jättijoulutorttu valmistuu näin:
Annoksia: 10
Valmistusaika: 10 min + 15 min paistaminen 
- Ota lehtitaikinalevy sulamaan ja laita se leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
 - Kun torttulevy on sulanut, leikkaa sen jokaiselta sivulta yksi viilto reunalta keskelle viistottain. Näistä saat taivutettu sakarat.
 - Kuori ja paloittele päärynä. Laita päärynäkuutiot tortun keskelle kasaksi. Käännä joka toinen sakara reunoilta keskelle siten, että muodostuu perinteisen mallinen tähtitorttu.
 - Paina keskikohta alas.
 - Sekoita Nutellan joukkoon joulumausteet ja levitä seos tortun keskikohtaan.
 - Voitele torttu rikotulla kananmunalla.
 - Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
 
