Jääsuklaa

Tässä on klassikko joulun makeispöytään!

100 kpl

  • 225 g kilosuklaata
  • 200 g kookosrasvaa
  • rusinoita
  • pähkinöitä
  • hillottua appelsiininkuorta

Valmistusohje

1. Sulata suklaa ja kookosrasva kattilassa miedoimmalla lämmöllä tai kulhossa mikrossa. Sekoita hyvin.

2. Lisää rusinat, pähkinät ja appelsiininkuori, sekoita ja lusikoi paperivuokiin. Laita jääkaappiin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!