Jääsuklaa
Julkaistu
Tässä on klassikko joulun makeispöytään!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
100 kpl
- 225 g kilosuklaata
- 200 g kookosrasvaa
- rusinoita
- pähkinöitä
- hillottua appelsiininkuorta
Valmistusohje
1. Sulata suklaa ja kookosrasva kattilassa miedoimmalla lämmöllä tai kulhossa mikrossa. Sekoita hyvin.
2. Lisää rusinat, pähkinät ja appelsiininkuori, sekoita ja lusikoi paperivuokiin. Laita jääkaappiin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka