Mainos

Illallinen äidille: Burrataa ja pestoa – Joanna Kuvaja

Joanna Kuvaja valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.

Pesto

  • noin 30g pinjansiemeniä
  • 1 pieni valkosipulin kynsi
  • noin 1dl laaduksta oliiviöljyä
  • 1 puntti basilikaa
  • sormisuolaa
  • 1dl raastettua parmesaanijuustoa
  • ½ sitruuna
  • 1 iso burrata juusto tai 2 pientä

Valmistusohje

PESTO: Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita pienellä voimakkuudella tasaiseksi. Raasta parmesaanijuusto ja sekoita peston joukkoon. Mausta sitruunan kuorella ja lisää tarvittaessa suolaa.  Lisää lopussa sitruunan mehu joukkoon. Tarkista maku.

Siivilöi burrata juusto ja lohko se tarjoilu astiaan. Kaada päälle pesto ja sekoita kevyesti. Ripottele päälle pinjansiemeniä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja