Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Illallinen äidille: Amuse Bouche Martina in Spain

MTV Oy/ Ira kuvaaja
Julkaistu 15.06.2021 20:00
Toimittajan kuva

Rebeca Romero

rebeca.romero@mtv.fi

Martina Aitolehti valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Ainekset

  • Fenkolikeitto
  • 3 fenkolia
  • tuoretta rakuuna
  • voita paistamiseen
  • vesi
  • 1 purkki ranskankermaa
  • mustapippuria
  • 2tl sormisuolaa
  • 1 sitruunan mehua

Valmistusohje

Leikkaa fenkoli reiluiksi kuutioksi ja kuullota kattilan pohjalla. Älä ruskista. Lisää noin 1l vettä joukkoon ja annan hautau pienellä lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää joukkoon nippu rakuunaa ja mustapippuria. Kaada keitto tehosekoittimeen ja sekoita muutama minuutti, kunnes keitto on tasainen ja samettinen. Lisää joukkoon ranskankerma, suola ja sitruunan mehu. Sekoita ja tarkista maku.

Lisää aiheesta:

Illallinen äidille: Burrataa ja pestoa – Joanna KuvajaIllallinen äidille: Jaakko Parkkalin alkuruoka: Kuohkea kukkakaalikeittoIllallinen äidille: Emil Hallbergin pääruoka: Maailman paras carbonaraIllallinen äidille: Martinan pääruoka: Kampasimpukka cheviceIllallinen äidille: Martinan alkuruoka: Green, green, greenIllallinen äidille: Veronica Verhon alkuruoka ihastuttaa: "Kyl tatti o ain tatti"
IllallinenMartina AitolehtiAlkuruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Illallinen
  • 11.08.202109:03
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Ville Husson jälkiruoka: Porkkanakakku St. Louis Blues

  • 11.08.202108:54
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Ville Husson alkuruoka: Nopeat ja lämpimät leivät

  • 03.08.202120:00
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Tommi Evilän jälkiruoka: Hiekkalaatikon kuningas

  • 03.08.202120:00
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Tommi Evilän pääruoka: Loch Näsin hirviö

  • 03.08.202120:00
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Tommi Evilän alkuruoka: Muistoja järveltä