Illallinen äidille: Amuse Bouche Martina in Spain

Martina 3_alkuruoka_004
MTV Oy/ Ira kuvaaja

Martina Aitolehti valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.

Ainekset

  • Fenkolikeitto
  • 3 fenkolia
  • tuoretta rakuuna
  • voita paistamiseen
  • vesi
  • 1 purkki ranskankermaa
  • mustapippuria
  • 2tl sormisuolaa
  • 1 sitruunan mehua

Valmistusohje

Leikkaa fenkoli reiluiksi kuutioksi ja kuullota kattilan pohjalla. Älä ruskista. Lisää noin 1l vettä joukkoon ja annan hautau pienellä lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää joukkoon nippu rakuunaa ja mustapippuria. Kaada keitto tehosekoittimeen ja sekoita muutama minuutti, kunnes keitto on tasainen ja samettinen. Lisää joukkoon ranskankerma, suola ja sitruunan mehu. Sekoita ja tarkista maku.


Parhaat ruokaohjelmat