Illallinen äidille: Amuse Bouche Martina in Spain
Martina Aitolehti valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.
Ainekset
- Fenkolikeitto
- 3 fenkolia
- tuoretta rakuuna
- voita paistamiseen
- vesi
- 1 purkki ranskankermaa
- mustapippuria
- 2tl sormisuolaa
- 1 sitruunan mehua
Valmistusohje
Leikkaa fenkoli reiluiksi kuutioksi ja kuullota kattilan pohjalla. Älä ruskista. Lisää noin 1l vettä joukkoon ja annan hautau pienellä lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää joukkoon nippu rakuunaa ja mustapippuria. Kaada keitto tehosekoittimeen ja sekoita muutama minuutti, kunnes keitto on tasainen ja samettinen. Lisää joukkoon ranskankerma, suola ja sitruunan mehu. Sekoita ja tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa