Hunajaleivät

Grillissä valmistuvat käden käänteessä myös suussasulavat makeat herkut. Miltä rahka-vadelmaletut kuulostaisivat?

Ainekset

  • 8 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
  • 4 rkl hunajaa
  • 20 g voita

Valmistusohje

Sivele leipäviipaleet hunajan ja voin seoksella ja paahda ne rapeiksi.

Levitä tuorejuustomassaa leipien päälle ja paina ne vastakkain. Voit lämmittää vielä varoen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!