Hunajaleivät
Julkaistu
Grillissä valmistuvat käden käänteessä myös suussasulavat makeat herkut. Miltä rahka-vadelmaletut kuulostaisivat?
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 8 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
- 4 rkl hunajaa
- 20 g voita
Valmistusohje
Sivele leipäviipaleet hunajan ja voin seoksella ja paahda ne rapeiksi.
Levitä tuorejuustomassaa leipien päälle ja paina ne vastakkain. Voit lämmittää vielä varoen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka