Julkaistu
Ravintola Carelian keittiöpäällikkö Sami Tallbergin herkullinen jälkiruokaresepti marengista ja lakoista on jokaisen herkuttelijan unelma.
- Ruokavalio: Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 4 kpl isoja marenkeja (leipomosta)
- 200 g lakkahilloa tai lakkoja (tuoreita tai pakastettuja)
- 1 prk (500 g) Alpro soya vanilja-yofua
Valmistusohje
Aseta yksi marenki lautaselle. Lado marengin päälle lakkahilloa tai lakkoja ja Alpro soya vanilja-yofua. Tarjoile saman tien ja nauti.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.