Herkuttelua á la Sami Tallberg: Vaniljamarenkia ja lakkoja

Ravintola Carelian keittiöpäällikkö Sami Tallbergin herkullinen jälkiruokaresepti marengista ja lakoista on jokaisen herkuttelijan unelma.

Ainekset

  • 4 kpl isoja marenkeja (leipomosta)
  • 200 g lakkahilloa tai lakkoja (tuoreita tai pakastettuja)
  • 1 prk (500 g) Alpro soya vanilja-yofua

Valmistusohje

Aseta yksi marenki lautaselle. Lado marengin päälle lakkahilloa tai lakkoja ja Alpro soya vanilja-yofua. Tarjoile saman tien ja nauti.

(MTV3)

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!