Herkuttelua á la Sami Tallberg: Vaniljamarenkia ja lakkoja
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5675232/landscape16_9/515/290/df0dffa5c4e4cf51c9a14cb5b1cfe7fc/eh/1108069-6290.jpg)
Julkaistu
Ravintola Carelian keittiöpäällikkö Sami Tallbergin herkullinen jälkiruokaresepti marengista ja lakoista on jokaisen herkuttelijan unelma.
- Ruokavalio: Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 4 kpl isoja marenkeja (leipomosta)
- 200 g lakkahilloa tai lakkoja (tuoreita tai pakastettuja)
- 1 prk (500 g) Alpro soya vanilja-yofua
Valmistusohje
Aseta yksi marenki lautaselle. Lado marengin päälle lakkahilloa tai lakkoja ja Alpro soya vanilja-yofua. Tarjoile saman tien ja nauti.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka