Hellapoliisin marja-aroniahyytelö

6.10.2014. Kokeile Hellapoliisin herkullista hyytelöreseptiä!

Ainekset

  • 1 ½ kg marja-aronioita
  • 3 ½ dl vettä
  • 1 rkl hienonnettua inkivääriä
  • 330 g hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

Putsaa marjoista roskat ja huuhtele ne. Laita marjat kattilaan yhdessä veden ja hienonnetun inkiväärin kanssa.

Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.

Siivilöi neste harson läpi ja laita liemi takaisin kattilaan.

Lisää hillo-marmeladisokeri sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Anna hyytelön jäähtyä hetki ja kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto.

Jaa hyytelö kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje tiiviisti.

Tarjoa marja-aroniahyytelöä esimerkiksi riistan ja muun liharuoan seurana.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!