Hellapoliisin marja-aroniahyytelö
6.10.2014. Kokeile Hellapoliisin herkullista hyytelöreseptiä!
Ainekset
- 1 ½ kg marja-aronioita
- 3 ½ dl vettä
- 1 rkl hienonnettua inkivääriä
- 330 g hillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
Putsaa marjoista roskat ja huuhtele ne. Laita marjat kattilaan yhdessä veden ja hienonnetun inkiväärin kanssa.
Anna kiehua hiljalleen 10-15 minuuttia.
Siivilöi neste harson läpi ja laita liemi takaisin kattilaan.
Lisää hillo-marmeladisokeri sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Anna hyytelön jäähtyä hetki ja kuori pinnalle mahdollisesti muodostunut vaahto.
Jaa hyytelö kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje tiiviisti.
Tarjoa marja-aroniahyytelöä esimerkiksi riistan ja muun liharuoan seurana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan