Hellapoliisin kookospannacotta ja marinoidut marjat
Hellapoliisin kookospannacotta on tyylikäs tarjottava kesäjuhliin. Tarjoa seuraksi marinoituja marjoja. Valmista pannacotta jo edellisenä jääkaappiin. Lusikoi marjat päälle vasta hetki ennen tarjoilua.
4 annosta
- 4 dl kookosmaitoa
- 1 dl maitoa tai kermaa
- 1 dl hyytelösokeri Multia
- 1 tl vaniljasokeria
- ½ tl kardemummaa
Marinoidut marjat
- 2 dl marjoja
- 3 rkl ruokosokerisiirappia
- yhden limen puristettu mehu
- 1-2 limenlehteä hienonnettuna
Valmistusohje
Mittaa kookosmaito ja maito tai kerma kattilaan. Lisää hyytelösokeri Multi, vaniljasokeri ja kardemumma.
Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua puoli minuuttia.
Kaada seos jälkiruokakulhoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli jähmettymään.
Laita marjat, ruokosokerisiirappi ja yhden limen puristettu mehu kulhoon. Hienonna joukkoon limenlehdet. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Jaa marjat hyytyneiden pannacottien päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje