Hedelmätäytteinen tartaletti

Haalea hedelmähilloke lisätään leivospohjiin juuri ennen tarjoilua.

5 annosta

  • 5 kpl valmiita murotaikinapohjia
  • 150 g päärynöitä tai omenoita
  • 1/4 dl sokeria
  • kanelitanko
  • 1 1/2 dl omenamehua
  • 1 rkl ohrakasta

Kastike

  • 3/4 dl kuohukermaa
  • 1/2 rkl sokeria
  • tilkka konjakkia

Valmistusohje

Kuori ja kuutioi hedelmät. Keitä kuutiot sokerilla ja kanelitangolla maustetussa omenamehussa kypsiksi. Lisää pieneen vesitilkkaan liuotettu ohrakas ja keitä kaksi minuuttia. Jäähdytä haaleaksi.

Täytä leivospohjat juuri ennen tarjoilua haalealla hedelmähillokkeella. Tarjoa tartaletin kanssa konjakilla maustettua kermavaahtoa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja