Mainos
Mainos

Haalea hedelmähilloke lisätään leivospohjiin juuri ennen tarjoilua.

5 annosta

  • 5 kpl valmiita murotaikinapohjia
  • 150 g päärynöitä tai omenoita
  • 1/4 dl sokeria
  • kanelitanko
  • 1 1/2 dl omenamehua
  • 1 rkl ohrakasta

Kastike

  • 3/4 dl kuohukermaa
  • 1/2 rkl sokeria
  • tilkka konjakkia

Valmistusohje

Kuori ja kuutioi hedelmät. Keitä kuutiot sokerilla ja kanelitangolla maustetussa omenamehussa kypsiksi. Lisää pieneen vesitilkkaan liuotettu ohrakas ja keitä kaksi minuuttia. Jäähdytä haaleaksi.

Täytä leivospohjat juuri ennen tarjoilua haalealla hedelmähillokkeella. Tarjoa tartaletin kanssa konjakilla maustettua kermavaahtoa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.