Hedelmäsalaatti ja passiohedelmäkastike
Eksoottisista hedelmistä valmistettu Hellapoliisin salaatti on ihana jälkiruoka. Tarjoa seuraksi upean makuinen passiohedelmäkastike.
4 annosta
- 3 kiivi-hedelmää
- 1 iso appelsiini
- 200 g tummia rypäleitä
- 2 banaania
- ½-1 iso granaattiomena
- 5 kumkvattia
Passiohedelmäkastike
- 1 passiohedelmä
- 1 dl vettä
- ½ dl hyytelösokeria Multia
- 1 tähtianis
Valmistusohje
Kuori kiivi-hedelmät ja leikkaa paloiksi.
Kuori ja paloittele appelsiini.
Puolita rypäleet halutessasi.
Kuori ja paloittele banaanit.
Puolita granaattiomena ja koverra siemenet salaatin joukkoon.
Puolita kumkvatit.
Valmista passiohedelmäkastike.
Puolita hedelmä ja koverra siemenet kasariin.
Lisää vesi, hyytelösokeri Multi ja tähtianis.
Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen puoli minuuttia.
Anna kastikkeen jäähtyä ja tarjoa salaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen