Hedelmäsalaatti ja passiohedelmäkastike

Eksoottisista hedelmistä valmistettu Hellapoliisin salaatti on ihana jälkiruoka. Tarjoa seuraksi upean makuinen passiohedelmäkastike.

4 annosta

  • 3 kiivi-hedelmää
  • 1 iso appelsiini
  • 200 g tummia rypäleitä
  • 2 banaania
  • ½-1 iso granaattiomena
  • 5 kumkvattia

Passiohedelmäkastike

  • 1 passiohedelmä
  • 1 dl vettä
  • ½ dl hyytelösokeria Multia
  • 1 tähtianis

Valmistusohje

Kuori kiivi-hedelmät ja leikkaa paloiksi.

Kuori ja paloittele appelsiini.

Puolita rypäleet halutessasi.

Kuori ja paloittele banaanit.

Puolita granaattiomena ja koverra siemenet salaatin joukkoon.

Puolita kumkvatit.

Valmista passiohedelmäkastike.

Puolita hedelmä ja koverra siemenet kasariin.

Lisää vesi, hyytelösokeri Multi ja tähtianis.

Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen puoli minuuttia.

Anna kastikkeen jäähtyä ja tarjoa salaatin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.