Grillivartaat perunasalaatin kera
Valmista raikkaita vartaita kasslerin, makkaroiden, pekonin ja vihannesten kera. Perunasalaatti lisukkeena on klassikko, joka sopii aina.
Neljälle
- 2 viipaletta kassleria
- 12 nakkia
- 75 g pekonia
- ½ lavakurkku
- 1 vihreä paprika
- öljyä
Salaatti
- n. 600 g keitettyjä perunoita
- 1 iso purjo
- 1 dl majoneesia
- 1 dl kahvikermaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi purjo ja kuutioi perunat.
2. Sekoita majoneesi, kerma, suola ja pippuri kulhossa, kääntele mukaan vihannekset.
3. Leikkaa kasslerviipaleet puolikkaiksi ja pujota ne grillivartaisiin yhdessä nakkien, pekonirullien ja kurkku- sekä paprikapalojen kanssa.
4. Penslaa vartaat kevyesti ruoka- tai grilliöljyllä, grillaa hienolla hiilloksella kunnes pekoni on valmista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut