Grillivartaat perunasalaatin kera

Valmista raikkaita vartaita kasslerin, makkaroiden, pekonin ja vihannesten kera. Perunasalaatti lisukkeena on klassikko, joka sopii aina.

Neljälle

  • 2 viipaletta kassleria
  • 12 nakkia
  • 75 g pekonia
  • ½ lavakurkku
  • 1 vihreä paprika
  • öljyä

Salaatti

  • n. 600 g keitettyjä perunoita
  • 1 iso purjo
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl kahvikermaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi purjo ja kuutioi perunat.

2. Sekoita majoneesi, kerma, suola ja pippuri kulhossa, kääntele mukaan vihannekset.

3. Leikkaa kasslerviipaleet puolikkaiksi ja pujota ne grillivartaisiin yhdessä nakkien, pekonirullien ja kurkku- sekä paprikapalojen kanssa.

4. Penslaa vartaat kevyesti ruoka- tai grilliöljyllä, grillaa hienolla hiilloksella kunnes pekoni on valmista.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!