Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillivartaat perunasalaatin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmista raikkaita vartaita kasslerin, makkaroiden, pekonin ja vihannesten kera. Perunasalaatti lisukkeena on klassikko, joka sopii aina.

Neljälle

  • 2 viipaletta kassleria
  • 12 nakkia
  • 75 g pekonia
  • ½ lavakurkku
  • 1 vihreä paprika
  • öljyä

Salaatti

  • n. 600 g keitettyjä perunoita
  • 1 iso purjo
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl kahvikermaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi purjo ja kuutioi perunat.

2. Sekoita majoneesi, kerma, suola ja pippuri kulhossa, kääntele mukaan vihannekset.

3. Leikkaa kasslerviipaleet puolikkaiksi ja pujota ne grillivartaisiin yhdessä nakkien, pekonirullien ja kurkku- sekä paprikapalojen kanssa.

4. Penslaa vartaat kevyesti ruoka- tai grilliöljyllä, grillaa hienolla hiilloksella kunnes pekoni on valmista.

Lisää aiheesta:

Kassler-vihannespataMakkarakutsutLämmin perunasalaatti chorizollaGrillatut lehtipihvivartaatVihannesgratiini makkarallaMakarotto pekonin ja herneiden kera
LihavartaatPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lihavartaat
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Sitruunaruohonautaa vartaassa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Grillivartaat kahdella lihalla ja omenaohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Marinoidut lihavartaat wokkivihannesten kera

  • 18.02.201300:00
    Videoreseptit

    Makkara-peruna-paprikavartaat

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Lihavartaat maapähkinäkastikkeessa