Grillattua ananasta, kinuskia ja jäätelöä
Makujen aamu -ohjelmassa muistutettiin, että grilli on oiva väline myös jälkiruokien valmistamiseen. Grillattu ananas maistuu sellaisenaankin, mutta todellisen herkun hedelmästä teet tarjoamalla sen kanssa jäätelöä ja helppotekoista kinuskikastiketta.
4 annosta
- 1 ananas
- 1 tlk sokeroitua kondensoitua maitoa
- 0,5 l vaniljajäätelöä
Valmistusohje
Leikkaa ananas lohkoiksi ja poista kova keskiosa. Grillaa ananaslohkoihin kullan ruskea pintaväri. Lusikoi sokeroitu kondensoitumaito pieneen kattilaan ja pidä kattilaa grillissä niin, että kastike notkistuu. Nosta ananakset lautasille, valuta päälle kinuskia ja tarjoile vaniljajäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti