Makujen aamu -ohjelmassa muistutettiin, että grilli on oiva väline myös jälkiruokien valmistamiseen. Grillattu ananas maistuu sellaisenaankin, mutta todellisen herkun hedelmästä teet tarjoamalla sen kanssa jäätelöä ja helppotekoista kinuskikastiketta.
4 annosta
- 1 ananas
- 1 tlk sokeroitua kondensoitua maitoa
- 0,5 l vaniljajäätelöä
Valmistusohje
Leikkaa ananas lohkoiksi ja poista kova keskiosa. Grillaa ananaslohkoihin kullan ruskea pintaväri. Lusikoi sokeroitu kondensoitumaito pieneen kattilaan ja pidä kattilaa grillissä niin, että kastike notkistuu. Nosta ananakset lautasille, valuta päälle kinuskia ja tarjoile vaniljajäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.