Mainos
Mainos

Makujen aamu -ohjelmassa muistutettiin, että grilli on oiva väline myös jälkiruokien valmistamiseen. Grillattu ananas maistuu sellaisenaankin, mutta todellisen herkun hedelmästä teet tarjoamalla sen kanssa jäätelöä ja helppotekoista kinuskikastiketta.

4 annosta

  • 1 ananas
  • 1 tlk sokeroitua kondensoitua maitoa
  • 0,5 l vaniljajäätelöä

Valmistusohje

Leikkaa ananas lohkoiksi ja poista kova keskiosa. Grillaa ananaslohkoihin kullan ruskea pintaväri. Lusikoi sokeroitu kondensoitumaito pieneen kattilaan ja pidä kattilaa grillissä niin, että kastike notkistuu. Nosta ananakset lautasille, valuta päälle kinuskia ja tarjoile vaniljajäätelön kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.