Mainos
Mainos

Yllättävää kyllä, mutta päärynästä, rucolasta ja grana-padanosta tulee maukas välipala, jopa pääruoka, jos annoksesta tekee tarpeeksi runsaan.

Ainekset

  • 400g grana-padano -juustoa
  • 2 päärynää, pilkottuna ja siemenkota poistettuna
  • nippu rucolaa revittynä
  • 1/2 kuppia pinjansiemeniä
  • neitsytoliiviöljyä pirskottamiseen
  • balsamiviinietikkaa pirskottamiseen
  • suolaa maustamiseen

Valmistusohje

- Leikkaa tuoreita paloja grana-padano -juustoa ja laita ne isoon salaattikulhoon.

- Sekoita rucola, päärynät ja siemenet.

- Pirskota oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa. Mausta suolalla ja sekoita hyvin.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.