Graavilohi ja hovimestarikastike tummalla leivällä

Hieman graavilohta on helppo ja herkullinen päivällisen aloitus. Graavilohi sinappikastikkeen kera sopii loistavasti maalahden limpulle.

Neljälle

  • 4 viipaletta maalahden limppua
  • pöytämargariinia
  • 4 viipaletta graavilohta
  • graavilohikastiketta

Koristeluun

  • 4 sitruunanlohkoa
  • 2 retiisiä
  • 4 tillinoksaa
  • 4 salaatinlehteä

Valmistusohje

1. Voitele leivät margariinilla, aseta päälle salaattia ja graavilohta.

2. Lusikoi päälle kastiketta juuri ennen tarjoilua, koristele sitruunalla, tillillä ja retiisisiivuilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!