Graavilohi ja hovimestarikastike tummalla leivällä
Julkaistu
Hieman graavilohta on helppo ja herkullinen päivällisen aloitus. Graavilohi sinappikastikkeen kera sopii loistavasti maalahden limpulle.
Neljälle
- 4 viipaletta maalahden limppua
- pöytämargariinia
- 4 viipaletta graavilohta
- graavilohikastiketta
Koristeluun
- 4 sitruunanlohkoa
- 2 retiisiä
- 4 tillinoksaa
- 4 salaatinlehteä
Valmistusohje
1. Voitele leivät margariinilla, aseta päälle salaattia ja graavilohta.
2. Lusikoi päälle kastiketta juuri ennen tarjoilua, koristele sitruunalla, tillillä ja retiisisiivuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka