Gluteeniton omenapaistos
Helppo ja maistuva herkku vähistä raaka-aineista.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Raaka-aineet
- 4-5 hapahkoa omenaa
- 3 dl Semper Kaurahiutaleita
- 1/2 dl sokeria
- 1 tl kanelia
- 75 g margariinia tai maidotonta margariinia
Valmistusohje
Pese omenat, poista siemenkodat ja paloittele lohkoiksi. Laita omenalohkot voidellun uunivuoan pohjalle.
Sekoita kaurahiutaleet, sokeri ja kaneli. Lisää juokseva margariini ja sekoita. Ripottele kauraseos omenanlohkojen päälle.
Paista 200 °C:ssa n. 20 minuuttia.
Tarjoa lämmin omenapaistos vaniljakastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti