Julkaistu
Helppo ja maistuva herkku vähistä raaka-aineista.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Raaka-aineet
- 4-5 hapahkoa omenaa
- 3 dl Semper Kaurahiutaleita
- 1/2 dl sokeria
- 1 tl kanelia
- 75 g margariinia tai maidotonta margariinia
Valmistusohje
Pese omenat, poista siemenkodat ja paloittele lohkoiksi. Laita omenalohkot voidellun uunivuoan pohjalle.
Sekoita kaurahiutaleet, sokeri ja kaneli. Lisää juokseva margariini ja sekoita. Ripottele kauraseos omenanlohkojen päälle.
Paista 200 °C:ssa n. 20 minuuttia.
Tarjoa lämmin omenapaistos vaniljakastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.