Mainos

Gluteeniton joulukinkun kastike

shutterstock_527342713

Joulukinkun kastikkeen voi valmistaa helposti myös gluteenittomasti.

Ainekset

  • 3 dl jäähtynyttä kinkun paistolientä vedellä laimennettuna (paistoliemi on suolaista ja siksi se kannattaa laimentaa vedellä sopivan suolaiseksi).
  • 2 rkl Semper hienoa jauhoseosta
  • 1 dl omenahilloa
  • 2 rkl sinappia
  • 1,5 dl kermaa
  • ½ tl rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Valmistus:

Suuruste: sekoita jauhoseos tilkkaan jäähtynyttä, vedellä laimennettua paistolientä.

Kiehauta loppu paistoliemi, hillo ja sinappi. Sekoita joukkoon suuruste ja kerma. Keitä muutama minuutti kokoajan sekoittaen, jotta kastikkeesta tulee tasaista. Mausta ripauksella pippuria. Kinkun liemissä on eroja, joten maistele kastiketta ja lisää mausteita tarpeen mukaan.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja