1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Valele sitruunamehu lintujen pinnalle. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Kierittele omenalohkot katajanmarjarouheessa ja täytä linnut niillä. Aseta linnut rinta ylöspäin uunivuokaan. Vuole ohut voiviipale kummallekin rinnalle. Paista lintuja 15 minuuttia, käännä ja paista toista puolta yhtä kauan. Valele lihaliemellä paistamisen aikana.
2. Ota linnut uunista, vatkaa vuoka lopulla lihaliemellä, siivilöi paistoliemi kasariin. Kuori vaahto pinnalta. Lisää kerma ja väkijuoma ja keitä kokoon, kunnes 2/3 osa on jäljellä. Pyöritä voi ja vehnäjauho palloksi ja suurusta kastike sillä. Leikkaa lihat irti fasaaneista, Viipaloi ne hienosti ja tarjoile kastikkeella valeltuina.
