Broileritacot
Meksikossa keksittiin aikoinaan taivutettu lautanen, jonka voi syödä! Nämä taivutetut lautaset ovat itse asiassa friteerattuja tortilloja, jotka tunnemme paremmin tacokuorina. Tällä kertaa kuoret on täytetty grillatulla broilerilla. Nopeasti valmistuva herkku maistuu myös lapsille!
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 annosta
- 1 grillibroileri
- 4 cm purjoa
- 12 tacokuorta
- 2 ½ dl jäävuorisalaattia suikaleina
- 1 dl juustoraastetta
- 1 prk taco- tai salsakastiketta
Valmistusohje
1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
2. Irrota broilerista luut ja leikkaa liha suikaleiksi. Voit tarjota broilerisuikaleet kylminä tai lämmitettyinä. Lämmitystä varten kääri broileri folioon ja pane uuniin.
2. Asettele tacokuoret uunipellille ja lämmitä uunissa 5 minuuttia. Huuhtele purjo hyvin ja leikkaa se noin ½ cm:n paloiksi. Huuhtele jäävuorisalaatti ja revi pieniksi suikaleiksi. Raasta juusto. Pane täytteet omiin kulhoihinsa
3. Tarjoa lämpimät tacokuoret broilerisuikaleiden kera. Jokainen ruokailija voi itse valita muut lisukkeet.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan