Broileritacot

Meksikossa keksittiin aikoinaan taivutettu lautanen, jonka voi syödä! Nämä taivutetut lautaset ovat itse asiassa friteerattuja tortilloja, jotka tunnemme paremmin tacokuorina. Tällä kertaa kuoret on täytetty grillatulla broilerilla. Nopeasti valmistuva herkku maistuu myös lapsille!

4 annosta

  • 1 grillibroileri
  • 4 cm purjoa
  • 12 tacokuorta
  • 2 ½ dl jäävuorisalaattia suikaleina
  • 1 dl juustoraastetta
  • 1 prk taco- tai salsakastiketta

Valmistusohje

1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.

2. Irrota broilerista luut ja leikkaa liha suikaleiksi. Voit tarjota broilerisuikaleet kylminä tai lämmitettyinä. Lämmitystä varten kääri broileri folioon ja pane uuniin.

2. Asettele tacokuoret uunipellille ja lämmitä uunissa 5 minuuttia. Huuhtele purjo hyvin ja leikkaa se noin ½ cm:n paloiksi. Huuhtele jäävuorisalaatti ja revi pieniksi suikaleiksi. Raasta juusto. Pane täytteet omiin kulhoihinsa

3. Tarjoa lämpimät tacokuoret broilerisuikaleiden kera. Jokainen ruokailija voi itse valita muut lisukkeet.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.