Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Broilerinmaksat sinappikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kananmaksassa on mieto, hieno maku, ja jopa ne, jotka eivät pidä naudanmaksasta, useimmiten pitävät tästä.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 400 g pakastebroilerinmaksoja
  • suolaa ja pippuria
  • 1 salottisipuli silputtuna
  • 1 maustemitta meiramia
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 1 tl tomaattipyreetä
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Ruskista puolisulaneet maksat yhdessä sipulisilpun kanssa nopeasti voissa kuumalla pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla.

2. Siirrä maksat kasariin. Sekoita ranskankerma ja vesi ja kaada maksojen päälle. Keitä hiljaa 10 minuuttia. Nosta maksat liemestä ja keitä kastiketta kokoon.

3. Mausta kastike sinapilla ja tomaattipyreellä ja kaada maksojen päälle. Keitetty riisi ja tomaatit sopivat seuraksi.

Lisää aiheesta:

KananmaksapannuKananmaksamuhennosBroileria yrttikastikkeessaTagliatelle ja broilerinmaksakastikeViherpippuribroileriHienot pippuripihvit
BroilerinmaksaGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinmaksa
  • 15.12.201707:27
    Jouluruoka

    Nopea kananmaksapatée joulupöytään

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lämpimät kananmaksaleivät

  • 18.02.201300:00
    Suolainen mousse

    Broilerinmaksamousse

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lämmin broilerinmaksasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kananmaksapannu