Broilerinmaksat sinappikastikkeessa

Kananmaksassa on mieto, hieno maku, ja jopa ne, jotka eivät pidä naudanmaksasta, useimmiten pitävät tästä.

Neljälle

  • 400 g pakastebroilerinmaksoja
  • suolaa ja pippuria
  • 1 salottisipuli silputtuna
  • 1 maustemitta meiramia
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 1 tl tomaattipyreetä
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Ruskista puolisulaneet maksat yhdessä sipulisilpun kanssa nopeasti voissa kuumalla pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla.

2. Siirrä maksat kasariin. Sekoita ranskankerma ja vesi ja kaada maksojen päälle. Keitä hiljaa 10 minuuttia. Nosta maksat liemestä ja keitä kastiketta kokoon.

3. Mausta kastike sinapilla ja tomaattipyreellä ja kaada maksojen päälle. Keitetty riisi ja tomaatit sopivat seuraksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja