Bloody Mary
Julkaistu
Amerikkalaisen suosikkicocktailin Bloody Maryn voi maustaa oman maun mukaan suolalla, pippurilla ja sitruunalla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Yhdelle
- 3 cl vodkaa
- 6 cl tomaattimehua
- muutama tippa worcestershirekastiketta
- tippa tabascoa
- muutama tippa sitruunamehua
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- varsiselleriä
Valmistusohje
1. Sekoita vodka ja tomaattimehu suoraan lasiin. Lisää sitruunamehu, tabasco ja worcestershirekastike. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Tarjoile ison sellerinoksan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti